Appartement XL

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Met een woonoppervlakte tussen de 80-89 m2 en 2 of 3 slaapkamers, zijn deze 6 XL-appartementen ideale woningen voor starters, alleenstaanden of jonge gezinnen. Wonen in MO*town Sloterdijk is wonen in een bruisende stadswijk in ontwikkeling, op een ideale locatie. Het stoere, duurzame woongebouw Track 8 heeft een trapsgewijze architectuur die alle woningen verzekert van maximaal licht, lucht én uitzicht. Er is veel aandacht voor groen en voor ontmoeten. Track 8 draagt de sfeer van een buurtschap; een aantrekkelijk, groen ‘thuis’. Iets voor jou?

Veel varianten

De 3- en 4-kamerappartementen van dit type zijn voorzien van een fijne buitenruimte. De 3- en 4-kamerappartementen van dit type zijn voorzien van een fijne buitenruimte. Bouwnummer 871 heeft zelfs 2 dakterrassen, gericht op respectievelijk het westen en oost-westen. Verder verschilt de indeling per appartement, mede afhankelijk van de positie in het gebouw. Sommige appartementen hebben 2, andere 3 slaapkamers, soms is er een separaat toilet en bij andere is dit standaard opgenomen in de badkamer. Alle woningen hebben veel lichtinval en de glasdeur tussen de hal en woonkamer zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en worden aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijke ruimte in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.