Appartement S

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Een compact nieuwbouwappartement met een eigen buitenruimte op het zuiden of westen. De 7 appartementen type S in MO*town Track 8 variëren in woonoppervlakte van 50-59 m2 en bevinden zich op verschillende verdiepingen van het woongebouw. Het zijn comfortabele appartementen, voorzien van alle gemakken, zoals vloerverwarming, een aparte slaapkamer en bovendien een zonnig balkon. Nieuwsgierig? Kom even binnen kijken!

Verschillende indelingen

Van deze 2-kamerappartementen zijn er 7 beschikbaar in Track 8, verdeeld over de 1e, 4e, 5e, 7e en 8e verdieping. De woningen zijn allemaal net ietsje anders qua indeling, afhankelijk van de positie van de woning in het gebouw. Zo hebben enkele appartementen een separaat toilet, terwijl deze bij andere bouwnummers is opgenomen in de indeling van de badkamer. Soms bevindt de slaapkamer zich aan de balkonzijde, soms aan de kant van de binnenplaats, direct naast de voordeur. Zo kunnen deze compacte appartementen type S voldoen aan uiteenlopende woonwensen.

Zonnige buitenruimtes

Deze appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen buitenruimte. Dat kan een balkon zijn, een loggia of een dakterras. Bij alle bouwnummers heeft de buitenruimte een gunstige zonligging op het zuiden of westen. Track 8 is een stoer woongebouw met een terrasvormige architectuur, en veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Zo worden de woningen gasloos opgeleverd, voorzien van onder andere vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.