Appartement M

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Wonen in een comfortabel nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers, met take-away koffie en eten om de hoek en een goede school voor de deur. Lijkt dat jou iets? Kijk dan eens naar dit type L-appartement in fase 1 van Park Valley! Bouwnummer 28, op de 2e verdieping, heeft een woonoppervlakte van zo’n 82 m2 én aan de woonkamer een balkon met uitzicht op het groene Bergwijkpark. En dát op rails-afstand van Amsterdam. Wat wil je nog meer?

Woonkamer met balkon
De voordeur van dit appartement bevindt zich aan een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met 3 andere woningen. Hier kom je binnen in een lange L-vormige hal, met de meterkast en natuurlijk ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kun je naar alle ruimtes van het appartement. Aan het einde van de hal vind je de woonkamer, met (aansluitingen voor de) open keuken. Aan de andere kant biedt een deur toegang tot het balkon, waar je geniet van het uitzicht op het prachtige groene Bergwijkpark.

Genoeg slaapkamers
Het appartement heeft 3 slaapkamers op het oosten, waarvan 1 met deur naar het balkon. Het toilet is apart opgenomen in de indeling en de badkamer is voorzien van wastafel en douche. Tot slot is er in de hal een berging waarin je de wasmachine kwijt kunt. Net als alle woningen in Park Valley heeft dit L-appartement een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ook goed om te weten; er rust geen erfpacht op dit appartement.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.