Appartement L

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Track 8 is een stoer en duurzaam woongebouw in het nieuwbouwplan MO*town in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wonen op een ideale, centrale locatie vlak bij het centrum van Amsterdam, met sportparken, horeca-, winkel- én recreatievoorzieningen naast de deur. En natuurlijk het grote OV-knooppunt station Sloterdijk. In Track 8 komen in totaal 94 appartementen, in verschillende types. Van deze 3-kamerappartementen type L, met een woonoppervlakte tussen 70-79 m2, komen er 22 beschikbaar. Misschien zit jouw toekomstige woning erbij?

Veel varianten

Door de trapsgewijze architectuur van dit eigenzinnige woongebouw, is bijna geen appartement hetzelfde. Dat geldt ook voor de 3-kamerappartementen type L. In de indelingen varieert bijvoorbeeld de positie van het toilet – soms separaat en soms opgenomen in de badkamer – de slaapkamers en de buitenruimte. Alle appartementen hebben een buitenruimte die voorkomt in de vorm van een balkon, loggia of dakterras en in veel gevallen met een gunstige zonligging op het zuiden of westen.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De woningen beschikken over een ruime inpandige berging, waarin je je wasmachine kwijt kunt. Er is veel lichtinval en de glasdeur tussen de hal en woonkamer zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.