Amsterdam – Tolhuiskade plot C.14

Tolhuiskade

Wonen, werken en leven in een stoer stukje stad

Tolhuiskade. Stoer, circulair, levendig, gevarieerd en klaar voor de toekomst. Dat is Tolhuiskade ten voeten uit. In deze royaal opgezette wijk in Buiksloterham, op de noordelijke IJ-oever in Amsterdam, woon of werk je niet; daar ben je onderdeel van!

Of je nu een fijne woonomgeving zoekt voor je gezin, met je partner wilt genieten van een dynamisch stukje Amsterdam of je bedrijf wilt vestigen op een inspirerende plek: Tolhuiskade is jouw thuishaven. Wil jij deel uitmaken van dit stoere, snel groeiende stukje stad? Dat kan! Aan het Tolhuiskanaal verrijst C.14, een markant gebouw met bedrijfsruimten en appartementen in alle soorten en maten. De halfronde vorm en ‘gekartelde’ gevel geven dit gebouw een unieke uitstraling en leveren bovendien schitterende uitzichten op over het water en de noordkant van het IJ. C.14 biedt ruimte aan drie bedrijfsruimten en 37 appartementen. Van toffe studio’s en riante beneden/bovenwoningen tot twee-, drie- en vierkamerappartementen in uiteenlopende uitvoeringen. Elke woning heeft één, twee of zelfs drie privé buitenruimten in de vorm van een tuin, terras of balkon. Hoe heerlijk is dat! In C.14 maak jij je dromen en/of ambities waar. Hier woon je, werk je, leef je. In een inspirerende omgeving met een rijke historie. Met talloze voorzieningen binnen handbereik. En op slechts een pontvaart afstand van de binnenstad. Kortom: stap aan boord en laat je meevoeren door al het moois dat dit gebouw en gebied jou te bieden hebben.

37 appartementen en 3 bedrijfsruimten

De 37 appartementen van C.14 (door de architect ook liefkozend “het knikgebouw” genoemd) zijn verdeeld over de maximaal 7 bouwlagen van het gebouw; de 3 bedrijfsruimten bevinden zich allemaal op de begane grond. Het aanbod is veelzijdig & divers: Van praktische studio’s, tot 2- / 3- en zelfs enkele 4-kamerwoningen. Dus of je nu een fijne plek zoekt voor je kinderen, met je partner wilt genieten van een dynamisch stukje Amsterdam of je onderneming wilt vestigen in een bedrijvig gebied: in C.14 voel jij je thuis!

Zon en uitzicht

Zit je graag buiten? Ook dan zit je in C.14 goed! Alle appartementen hebben één (of meerdere!) buitenruimten, in de vorm van tuin, terras of balkon. In twee appartementen heb je maar liefst drie plekken om buiten te zitten! Over de plek van de buitenruimten is goed nagedacht. Op nagenoeg elk terras en op elk balkon heb je een heerlijke plek in de zon. En natuurlijk fantastisch uitzicht over het water en het historische havengebied!

Comfort met de hoofdletter C

De ‘C’ in C.14 staat voor ‘Plot C’. Maar ook voor ‘comfort’. Echt alles in dit gebouw is ingericht op ultiem woon- en/of werkgenot. Wat dacht je bijvoorbeeld van aangename vloerverwarming en -koeling? Of de hoogwaardige afwerking met luxe sanitair en tegelwerk? Bovendien beschikt het gebouw over twee liften en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Last but not least: als bewoner van C.14 heb je een eigen parkeerplek in de parkeergarage (C.26), plus de mogelijkheid om daar een extra parkeerplek te kopen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.