Amsterdam – OTTHO

Nu in verhuur: vrije sector huurappartementen in Ottho
Ben jij op zoek naar een plek die jouw leven verrijkt, waar luxe en comfort samenkomen, en waar je deel uitmaakt van een bruisende internationale community? Dan zijn de vrije sector huurappartementen van nieuwbouwproject Ottho in Amsterdam Nieuw-West iets voor jou. De inschrijving is gestart en loopt via de projectsite. Interesse?
Ottho: huurappartementen voor singles, stellen en gezinnen
Ottho is een stijlvol nieuwbouwproject met drie woontorens die de skyline van Amsterdam verrijken. Verdeeld over deze torens biedt Ottho je een mooie mix van vrije sector, sociale en middenhuur woningen. De vrije sector huurwoningen waarvoor je je nu kunt inschrijven, bevinden zich in twee van de drie torens: Ottho 1 (144 appartementen) en Ottho 2 (71 appartementen). Het gaat om complete en netjes afgewerkte appartementen met twee, drie of vier kamers. De huurprijzen lopen uiteen van 1.205 tot 2.015 euro per maand (exclusief servicekosten). Droom jij van een ruim appartement met een adembenemend uitzicht? Of juist van een knusse woning op een toplocatie? Ottho heeft het allemaal. Singles, stellen en gezinnen uit Amsterdam en (ver) daarbuiten, gaan zich hier dan ook helemaal thuis voelen.

Community dankzij gezamenlijke daktuin, huiskamer en activiteiten
Nog meer reden voor dat thuisgevoel: de community die in Ottho gaat ontstaan dankzij de gezamenlijke daktuin en huiskamer. Je kunt in de huiskamer tafeltennissen, yogalessen organiseren of volgen, feestjes vieren, presentaties geven en ga zo maar door. Ook goed voor het community-gevoel: de community manager en huismeester die in de gebouwen aanwezig zijn.

Het vrije sector huuraanbod in Ottho in het kort:
• 144 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 1.
• 71 vrije sector appartementen bevinden zich in Ottho 2.
• Twee-, drie en vierkamerappartementen in de vrije huursector.
• Woonoppervlaktes van circa 42 tot 86 vierkante meter.
• Instapklaar! Appartementen voorzien van keuken met inbouwapparatuur,?renovliesbehang met wit sauswerk, laminaatvloer en modern sanitair.
• Gezamenlijke huiskamer, daktuin en fietsenstalling.
• Enkele parkeerplaatsen te huur
• Prognose sleuteloverdracht aan huurders: najaar 2024.

Schrijf je nu in voor een huurappartement in Ottho
Ben jij klaar om deel uit te maken van deze nieuwe, internationale community? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite, ontdek jouw ideale vrije sector woning en schrijf je in. Wacht niet te lang, want de verhuur is volop bezig en de interesse is groot.
De verhuur van de sociale- en middenhuurwoningen zal op een later moment starten. Schrijf je in als belangstellende op de projectwebsite en we houden je op de hoogte.