Amsterdam – GEINS (Vreeswijkpad)

PRE-SALE gestart! Schrijf je nu in! Wees er snel bij!

Binnenkort een woning reserveren in Geins? Schrijf je in en blijf op de hoogte!
www.geins.nl

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Sociale koop met KoopStart
In het project GEINS komen ook woningen in het sociale koopsegment met KoopStart regeling. Deze zijn heel gewild, maar moeilijk te vinden! Daarom ontwikkelen we speciaal voor bewoners uit Zuidoost en mensen die graag weer terug willen keren naar Zuidoost, zodat zij dichtbij familie, vrienden en kennissen kunnen blijven. Ook bewoners van een sociale huurwoning in Amsterdam-Zuidoost krijgen extra kans om straks te kopen.

Planning
Naar verwachting bieden wij de woningen nog voor de zomer van 2023 ter reservering aan. Dit houdt in dat je dan een woning kunt kiezen inclusief de door jouw gewenste indeling van deze woning! Daarnaast kun je meedenken over de vormgeving en inrichting van bijvoorbeeld de binnentuin. Vervolgens gaat het project naar verwachting na de zomer 2023 in verkoop, met voorrang voor mensen die een woning gereserveerd hebben. We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.