Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – GEINS Eengezinswoningen (Vreeswijkpad)

BOUW GESTART!

15 ruime eengezinswoningen van circa 138 m² (type Nelumbo) en 149 m² (type Nymphaea)
Deze eengezinswoningen maken onderdeel uit van Geins, welke bestaat uit 134 appartementen en eengezinswoningen.

Type Nelumbo heeft een woonoppervlakte van circa 138 m². Het is een ruime eengezinswoning aan de waterzijde van Geins met veel groen en geen autoverkeer voor de deur. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.
Type Nymphaea heeft een woonoppervlakte van circa 149 m² en is daarmee de ruimste woning van Geins. Het is een fantastische (multifunctionele) eengezinswoning met vrij uitzicht op water en groen aan de voorzijde en geen autoverkeer. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.