Diemen – Terraswoning 22

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je al wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Deze dubbellaagse terraswoning mét de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de garage in fase 1 van Park Valley bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping. Het is een doorzonwoning met een privé terras op het westen, grenzend aan de bloemrijke, groene binnentuin. Met een woonoppervlakte van zo’n 99 m2 heb je genoeg woonruimte, verdeeld over 2 etages. Beneden vind je de woonkamer/keuken, met schuifdeur naar het terras, en boven heb je 3 slaapkamers. De parkeerplaats koop je erbij voor € 37.500,00 v.o.n. Bovendien woon je hier heerlijk in het groen en ligt de brede school voor de deur. Ideaal toch?

Terras op het westen
De entree van de woning bevindt zich aan de Bergwijkerdreef. De woning heeft een verhoogde entree, met een klein bordes voor de voordeur. Je komt hier direct binnen in de woonkamer, die is voorzien van een raam aan de voorzijde en een open trap naar boven. Via een open gang kun je naar de (ruimte voor de) woonkeuken aan de achterzijde. In deze gang vind je het toilet en de technische ruimte. Zomers zet je in de woonkeuken lekker de deur open naar het zonnige terras en geniet je van het groen voor de deur.

De 1e verdieping
Op de 1e verdieping van de woning is een ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en een 2e toilet. Voor de wasmachine is plek in de technische ruimte op de begane grond. De woning heeft een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. De woning staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

Ruimte voor kookeiland
De voordeur van dit XXL-appartement op de 4e verdieping bevindt zich direct naast het trappenhuis én de lift. De ruime doorzonwoning heeft een praktische indeling, met een woonkamer van ruim 43 m2. Hou je van koken en lekker eten, dan vind je het vast leuk om te horen dat een kookeiland hier tot de mogelijkheden behoort. De leefruimte is georiënteerd op het oosten en biedt via een deur toegang tot het balkon. De 3 slaapkamers bevinden zich aan de andere kant, op het westen, waar je uitkijkt op de binnentuin.

Badkamer met 2e toilet
Via de L-vormige hal kom je in de overige vertrekken van het appartement; de slaapkamers gericht op het westen, het toilet, een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de ruime badkamer. Deze is ingericht met wastafel, douche en 2e toilet. Net als alle woningen in Park Valley heeft dit appartement een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ook goed om te weten; op dit appartement rust geen erfpacht.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.