Diemen – Terraswoning 20

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je al wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Deze dubbellaagse terraswoning mét de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de garage in fase 1 van Park Valley bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping. Het is een doorzonwoning met een privé terras op het westen, grenzend aan de bloemrijke, groene binnentuin. Met een woonoppervlakte van zo’n 98 m2 heb je genoeg woonruimte, verdeeld over 2 etages. Beneden vind je de woonkamer en de ruime keuken, met een schuifpui naar het terras, en boven heb je 3 slaapkamers. De parkeerplaats in de garage is verkrijgbaar voor € 37.500,00 v.o.n! Hier woon je heerlijk in het groen, met de brede school voor de deur. Ideaal toch?

Terras op het westen
De verhoogde entree van deze woning bevindt zich aan de Bergwijkerdreef, met een klein bordes voor de voordeur. Je komt hier direct binnen in de woonkamer, die is voorzien van een raam aan de voorzijde en een open trap naar boven. Via een open gang kun je naar de (ruimte voor de) woonkeuken aan de achterzijde. In deze gang vind je het toilet en de technische ruimte. Zomers zet je in de keuken lekker de deuren open naar het zonnige terras en geniet je van het groen voor de deur.

De 1e verdieping
Op de 1e verdieping van de woning is een ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan 1 op het westen, en de badkamer. Deze is voorzien van douche, wastafel en een 2e toilet. Voor de wasmachine is plek in de technische ruimte op de begane grond. De woning heeft een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. De woning staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.