Diemen – Het Pontveer 192

De online inschrijfperiode van de appartementen in fase 2 is gesloten. Heb je de inschrijving gemist en wil je toch in aanmerking komen? Ga dan naar de projectwebsite en plaats jezelf op de reservelijst!

Op de begane grond aan de Keulse Vaart en Het Pontveer komen 9 maisonnettes. Dat zijn appartementen verdeeld over 2 verdiepingen. In dit geval dus de begane grond en de 1e verdieping. De maisonnettes zijn ca. 82,9 tot 116,4 m2 groot en hebben 2 slaapkamers.

Er zijn maar liefst 7 verschillende typen. De indeling verschilt per type. Altijd heb je een geweldig terras in het hart van het appartementengebouw. Verken het aanbod in de woningzoeker en woon straks comfortabel nieuw aan de rand van Amsterdam.

Zoek je een gloednieuw huurappartement aan de rand van Amsterdam? Maak kennis met Sniepkwartier in Diemen. De tram naar het gezellige Oost stopt voor de deur en voor je dagelijkse boodschappen fiets je in 5 minuten naar het uitgebreide winkelcentrum. Dat je hiervandaan ook zo de ring A10 oprijdt én net zo makkelijk naar het water of een park wandelt, maakt het wel een heel fijne plek om te wonen.

De rust en zaligheid van een dorp en de stadse gezelligheid van Amsterdam. Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren. Aan de rand van nieuwbouwwijk Plantage De Sniep verrijzen twee appartementsgebouwen Sniepkwartier.

Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 9 en aan de spoorlijn worden twee gesloten bouwblokken met een collectieve tuin gerealiseerd. Het woonprogramma van de middenhuur appartementen varieert van 50 m2 tot 115 m2.

Het gebied was voorheen in gebruik door de NS, maar wordt langzamerhand onderdeel van de levendige stad Diemen en het gebied verandert snel. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam. Je fiets bijvoorbeeld in 15-20 minuten naar het gezellige Amsterdam Oost.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.