Diemen – Dubbellaagse woning 17

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je al wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Het comfort van een nieuwbouwappartement met uitzicht op de groene ‘vallei’, maar liever niet gelijkvloers wonen? Kijk dan eens naar deze leuke dubbellaagse woning op de 4e/5e verdieping van Park Valley fase 1, inclusief de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de garage! Deze parkeerplaats koop je los voor € 37.500,00 v.o.n. Hier kun je beneden wonen en heb je op de verdieping 2 slaapkamers én een ruime badkamer. Met een totale woonoppervlakte van circa 107 m2 heb je bovendien genoeg leefruimte. Op je eigen balkon geniet je van de zonsopkomst en uitzicht op het prachtige groen. Of ontmoet je buren op de collectieve daktuin. Het kan hier allebei. Iets voor jou?

Beneden wonen, boven slapen
Dit dubbellaagse appartement heeft de voordeur op de 4e verdieping, aan een gang die wordt gedeeld met 4 andere appartementen. In de eigen entreehal vind je een separaat toilet, de technische ruimte en rechtdoor stap je binnen in de ruime woonkamer, met een oppervlakte van maar liefst zo’n 35 m2! Hier vind je ook de aansluitingen voor de open keuken. De woonkamer heeft een deur naar het balkon, gericht op het oosten, én toegang tot de trap naar boven.

Comfortabel binnenklimaat
Op de volgende woonlaag is een kleine gang die toegang biedt tot de 2 slaapkamers én de ruime badkamer, voorzien van wastafel, douche én 2e toilet. De wasmachine kun je kwijt in de technische ruimte op de onderste woonlaag. Deze dubbellaagse woning is uitgerust met vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing en heeft daardoor een zeer comfortabel binnenklimaat. Het appartement staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.