Diemen – Appartement XXL 34

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je al wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

Met een woonoppervlakte van 108 m2 behoort dit XXL-appartement tot de grootste woningen van Park Valley fase 1, de woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen. Je woont hier omringd door de natuur, met wandelpaden en speelplekken tussen de bomen. Maar óók vlak bij de geliefde stad Amsterdam! Met 3 slaapkamers biedt dit comfortabele doorzonappartement op de 4e verdieping genoeg leefruimte voor jou alleen, jullie samen, of wellicht een (toekomstig) gezin. Bovendien is een eigen parkeerplaats in de garage in de koopsom inbegrepen. Wat een luxe!

Ruimte voor kookeiland
De voordeur van dit XXL-appartement op de 4e verdieping bevindt zich direct naast het trappenhuis én de lift. De ruime doorzonwoning heeft een praktische indeling, met een woonkamer van ruim 43 m2. Hou je van koken en lekker eten, dan vind je het vast leuk om te horen dat een kookeiland hier tot de mogelijkheden behoort. De leefruimte is georiënteerd op het oosten en biedt via een deur toegang tot het balkon. De 3 slaapkamers bevinden zich aan de andere kant, op het westen, waar je uitkijkt op de binnentuin.

Badkamer met 2e toilet

Via de L-vormige hal kom je in de overige vertrekken van het appartement; de slaapkamers gericht op het westen, het toilet, een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de ruime badkamer. Deze is ingericht met wastafel, douche en 2e toilet. Net als alle woningen in Park Valley heeft dit appartement een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ook goed om te weten; op dit appartement rust geen erfpacht.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.