Diemen – Appartement M 3

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

In fase 1 van Park Valley vind je dit fraaie, compacte 2-kamerappartement op de 1e verdieping. Een heerlijk nieuwbouwappartement met alles wat je nodig hebt: een woonoppervlakte van zo’n 59 m2, comfortabele vloerverwarming, een ruime slaapkamer en een loggia op het zuidwesten. Klein maar heel erg fijn! En op een unieke plek, omringd door de natuur van Park Valley natuurlijk. Wat wil je nog meer?

Zonnige loggia
De voordeur van dit 2-kamerappartement ligt direct naast het trappenhuis, en de lift is aan de overkant van de gang. Handig, als je thuiskomt met zware boodschappen! De voordeur bevindt zich aan een gang die wordt gedeeld met bouwnummers 4 en 5. In de lange L-vormige hal van het appartement is ruimte voor de garderobe en vind je de deuren naar het toilet, de technische ruimte en de woonkamer. Dit is een ruimte van ruim 25 m2, mét aansluitingen voor een open keuken. De schuifpui op het zuidwesten biedt toegang tot het overdekte balkon, waar je heerlijk kunt vertoeven na een lange werkdag. Even tot rust komen en genieten van het groene uitzicht.

Slaapkamer met en suite badkamer
In de woonkamer is ook de deur naar de ruime, vierkante slaapkamer met eigen badkamer. Deze is voorzien van wastafel en douche. Dit fraaie appartement type M heeft bovendien een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. De technische ruimte in de hal biedt plek voor je wasmachine. Het appartement staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.