Diemen – Appartement M 14

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

In fase 1 van Park Valley vind je dit fraaie, compacte 2-kamerappartement op de 4e verdieping. Een heerlijk nieuwbouwappartement met alles wat je nodig hebt: een woonoppervlakte van zo’n 59 m2, comfortabele vloerverwarming, een ruime slaapkamer en een loggia op het zuidwesten. Klein maar heel erg fijn! En op een unieke plek, omringd door de natuur van Park Valley natuurlijk. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats in de parkeergarage te kopen voor € 37.500,00 v.o.n. Wat wil je nog meer?

Zonnige loggia
De voordeur van dit appartement ligt precies tussen trappenhuis E en F (met wenteltrap) in. En aan de overkant van de gang bevindt zich de lift; handig als je met boodschappen moet sjouwen. De gang waarin de voordeur zich bevindt, is gedeeld met 4 andere woningen. In de L-vormige hal van het appartement is ruimte voor de garderobe en vind je de deuren naar het toilet, de technische ruimte en de woonkamer. Dit is een ruimte van zeker 25 m2, met aansluitingen voor een open keuken. De schuifpui op het zuidwesten biedt toegang tot het overdekte balkon, met uitzicht aan 2 kanten. Hier kun je heerlijk vertoeven na een lange werkdag en genieten van het groene uitzicht.

Slaapkamer met en suite badkamer
In de woonkamer is ook de deur naar de ruime, vierkante slaapkamer. Deze heeft een eigen badkamer, voorzien van wastafel en douche. Dit fraaie appartement type M heeft bovendien een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. De technische ruimte in de hal biedt plek voor je wasmachine. Het appartement staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.