Diemen – Appartement L 40

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Wonen op rails-afstand van geliefd Amsterdam, met take-away koffie en eten om de hoek en een goede school voor de deur. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers? Dan past dit appartement in Park Valley perfect bij jou. Bouwnummer 40 is een type L-appartement op de 5e verdieping, met een woonoppervlakte van zo’n 77 m2, 2 slaapkamers én een balkon op het westen. Zie je jezelf al zitten in het zonnetje?! Ook heb je de mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de parkeergarage voor € 37.500,00 v.o.n.

Balkon op het westen
De voordeur van dit appartement bevindt zich aan een gezamenlijke gang, gedeeld met nog 2 woningen. Je kunt naar boven met de trap, direct naast de deur, óf met de lift aan de overkant van de gang. Je komt binnen in een kleine gang, met plek voor de jassen. Rechtdoor betreed je de heerlijk lichte woonkamer, gericht op het westen. Deze heeft een oppervlakte van zo’n 26 m2 en biedt plek voor een open keuken, eventueel in hoekopstelling. De deur naar het balkon zet je zomers natuurlijk lekker open! Of geniet hier na een lange werkdag nog even lekker van de avondzon én het prachtige uitzicht.

2 slaapkamers
Via een deur in de woonkamer kom je in de gang. Hier vind je het toilet, de technische ruimte waarin je ook de wasmachine kwijt kunt, de 2 slaapkamers én de badkamer. Deze is voorzien van wastafel en douche. Net als alle woningen in Park Valley geniet je in dit L-appartement van een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ook goed om te weten; er rust geen erfpacht op dit appartement.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.