Diemen – Appartement L 25

PARK VALLEY, HOLLAND PARK WEST
Dit jaar kun je nog wonen in een nieuwbouwappartement in een parkachtige omgeving in Diemen.
Je kunt er nu nog bij zijn! Prognose oplevering DERDE / VIERDE kwartaal 2023.

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

Wonen op rails-afstand van geliefd Amsterdam, met take-away koffie en eten om de hoek en een goede school voor de deur. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers? Dan past dit appartement in Park Valley perfect bij jou. Bouwnummer 25 is een doorzonappartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, een woonoppervlakte van zo’n 75 m2 én een balkon op het westen. Zie je jezelf hier al zitten in het zonnetje?!

Alles wat je nodig hebt
De voordeur van dit doorzonappartement – met aan de ene kant uitzicht op het Bergwijkpark en aan de andere kant op de school – bevindt zich direct naast het trappenhuis en de lift. Hier betreed je de L-vormige hal van de woning, met de meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kun je verder naar alle kamers van het appartement, zoals de heerlijk lichte woonkamer. Deze is gericht op het westen en heeft aansluitingen voor een open keuken, eventueel in hoekopstelling. Hier is ook de deur naar het balkon, die je zomers natuurlijk lekker open zet. Of geniet hier na een lange werkdag nog even lekker van de avondzon, uitkijkend op het groen.

2 slaapkamers
In de hal vind je verder het toilet, een technische ruimte waarin je ook de wasmachine kwijt kunt, de 2 slaapkamers en tot slot de badkamer, die is voorzien van wastafel en douche. Net als alle woningen in Park Valley geniet je in dit L-appartement van een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Het appartement staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.