Amsterdam – Vreeswijkpad 246

Vreeswijkpad 246 is bouwnummer 1.2.01 in project Geins

Woningtype Lonicera (L), 3-kamer appartement

Type Lonicera heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in beide blokken op verschillende verdiepingen (1e t/m 4e verdieping). Voor deze woningen is de mogelijkheid voor het kiezen van een andere indeling, zo kun je kiezen voor een H1 of H2 typen. De woning wordt aangeboden met KoopStartregeling.

Dit type beschikt over een ruime hal in L-vorm die toegang geeft tot de 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Maar ook zeker tot de woonkamer die is gecombineerd met open keuken. Na een heerlijk avondje tafelen, kun je lekker op de bank ploffen. De woonkamer beschikt over een fijne lichtinval en geeft toegang tot de buitenruimte waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie. De gezellige gemeenschappelijke binnentuin is vanaf de de verdiepingen via de buitenzijde bereikbaar, net als de stallingsgarage.

In totaal zijn er maar liefst 48 woningen van dit type verdeeld over Geins I en II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over de 2e t/m 4e verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke binnentuin of galerij
– Balkon van circa 5 m² gericht op het noorden, oosten of zuiden
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Samen de buurt maken in Gein!

Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Planning
We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.