Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Vreeswijkpad 218

Vreeswijkpad 218 is bouwnummer 3.0.12 in project Geins

Woningtype Nelumbo (EGW1), 5-kamer eengezinswoning

Type Nelumbo heeft een woonoppervlakte van circa 138 m². Het is een ruime eengezinswoning aan de waterzijde van Geins met veel groen en geen autoverkeer voor de deur. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.

Op de begane grond vind je een woonkeuken, maar hier zou je ook een werkruimte of een studio met een extra keuken en badkamer van kunnen maken voor inwonende ouders of volwassen kind. Zo is de woning (optioneel) geschikt om met meerdere generaties in één huis te wonen. Aan de achterzijde zijn de inpandige bergruimte en toilet gesitueerd. Op de eerste verdieping twee ruime (slaap)kamers aan de voorzijde, een toilet op de ruime overloop en een woonkamer aan de achterzijde die is verbonden aan een prachtige daktuin. Zet je hier jouw groene vingers aan het werk of stroop je de mouwen op in de gemeenschappelijke binnentuin? Deze loop je zo in vanuit de daktuin. Op de tweede verdieping een ruime hal, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en nog een toilet. Vanuit de grootste slaapkamer aan de voorzijde is er een schitterend uitzicht over de waterpartij en de groene omgeving.

In totaal zijn er 6 woningen van dit type, allen gevestigd in Geins I. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. Deze parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 138 m²
– 5-kamer woning
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel en toilet
– 2x Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over 3 woonlagen
– Eigen entree vanaf de straat
– Geveltuin op de begane grond op het westen
– Daktuin op de eerste verdieping van 25 m² op het oosten grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin
– Meergeneratiewoning mogelijk als meerwerkoptie
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Deze eengezinswoningen maken onderdeel uit van Geins, welke bestaat uit 134 appartementen en eengezinswoningen.

Type Nelumbo heeft een woonoppervlakte van circa 138 m². Het is een ruime eengezinswoning aan de waterzijde van Geins met veel groen en geen autoverkeer voor de deur. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.