Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Vreeswijkpad 206

Vreeswijkpad 206 is bouwnummer 2.4.04 in project Geins

Woningtype Helleborus (H1), 3-kamer appartement

Type Helleborus heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in beide blokken op verschillende verdiepingen (1e t/m 4e verdieping). De woning wordt aangeboden met KoopStart.

Dit type wordt gekenmerkt door de lange woonkamer met open keuken. Aan beide kanten straalt de zon gedurende dag lekker naar binnen. Vanuit de woonkamer loop je zo de badkamer met toilet en de kleine slaapkamer in. De grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Woningen op de 1e verdieping hebben via het dakterras directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De gezellige gemeenschappelijke binnentuin is vanaf de de verdiepingen via de buitenzijde bereikbaar, net als de stallingsgarage.

In totaal zijn er maar liefst 19 woningen van dit type verdeeld over Geins I en II. Voor aantal van deze woningen is de mogelijkheid voor het kiezen van een andere indeling, kijk op de prijslijst bij welke bouwnummers dit kan. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over de 1e t/m 4e verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke binnentuin of galerij
– Dakterras van circa 7 tot 14 m² op de 1e verdieping grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin en balkon van circa 5 m² op de 2e t/m 4e verdiepingen.
– Buitenruimtes zijn gericht op het noorden, oosten, zuiden of westen.
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Samen de buurt maken in Gein!

Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Planning
We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.