Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Vreeswijkpad 193

Vreeswijkpad 193 is bouwnummer 2.2.07 in project Geins

Type Kalimeris – K
Woningtype Kalimeris (K), 4-kamer appartement
Type Kalimeris heeft een woonoppervlakte van circa 99 m². In het midden van de westgevel biedt het een fantastisch uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Laat de zon maar lekker naar binnen schijnen.

De helft van het appartement bestaat uit een ruime doorzon woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo op het dakterras of galerij balkon. Trek na het werk lekker een drankje open en geniet. De andere helft van het appartement is onderverdeeld in 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet en inpandige berging. Je kunt één van de slaapkamers ook prima inrichten als werkkamer. De twee appartementen op de eerste verdieping hebben directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De vier overige appartementen, gelegen op de tweede en derde verdieping vanuit de galerij.

In totaal zijn er 6 woningen van dit type in Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. Deze parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 99 m²
– 4-kamer appartement
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de eerste tot en met derde verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke binnentuin (1e) of galerij (2e en 3e)
– Dakterras van circa 53 m² (1e) of galerij balkon van circa 6 m² (2e en 3e) gericht op het westen
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Planning
We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.