Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Vreeswijkpad 188

Vreeswijkpad 188 is bouwnummer 2.1.01 in project Geins

Type Iris heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins II op de begane grond en 1e verdieping. De woning wordt aangeboden met KoopStart.

In dit type speelt het leven zich af in de ruime woonkamer met open keuken. Thuiswerken aan de eettafel en tussendoor een frisse neus halen in de voortuin of op het balkon. Vanuit de hal, waar zich ook het toilet bevindt, heb je toegang tot de badkamer, kleine en grote slaapkamer. Woningen op de 1e verdieping hebben via de gemeenschappelijke hal directe toegang tot de binnentuin. Deze is ook voor alle bewoners van Geins op de begane grond gewoon toegankelijk via de buitenzijde, net als de stallingsgarage

In totaal zijn er 4 woningen van dit type op de begane grond en 1e verdieping van Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Gelegen op de begane grond en eerste verdieping.
– Entree via de gemeenschappelijke hal
– Gevel- en voortuin van circa 16 m² op de begane grond en een balkon van circa 5 m² op de 1e verdieping
– Buitenruimtes zijn gericht op het noorden of zuiden.
– KoopStart regeling van toepassing
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Samen de buurt maken in Gein!

Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Maak ‘t Geins!
Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 134 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost. Je kunt kiezen uit vier verschillende woningtypen, van compacte twee- en driekamerappartementen van circa 70 m², royale drie- en vierkamerappartementen van circa 83 m² en 99 m², maisonnettes van circa 99 m² tot herenhuizen en meergeneratiewoningen van maar liefst circa 138 en 149 m ². Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Welk woningtype is jouw favoriet?

Planning
We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.