Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Vreeswijkpad 175

Vreeswijkpad 175 is bouwnummer 3.0.04 in project Geins

Woningype Nymphaea (EGW2), 5-kamer eengezinswoning

Type Nymphaea heeft een woonoppervlakte van circa 149 m² en is daarmee de ruimste woning van Geins. Het is een fantastische (multifunctionele) eengezinswoning met vrij uitzicht op water en groen aan de voorzijde en geen autoverkeer. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.

De zeer ruime woonkamer met open keuken is licht en uitnodigend. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een heerlijke tuin. In de hal een toilet, voldoende bergruimte en trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers aan de achterzijde en een ruime slaapkamers aan de voorzijde en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping een ruime hal met open ruimte met mogelijkheid voor een kamer te creëren, een ruime slaapkamer en een berging.

Wil je hier met meerdere generaties wonen? Dan realiseren wij een studio voor bijvoorbeeld je ouders op derde verdieping. Zelf woon je met jouw gezin op de begane grond en eerste verdieping.

In totaal zijn er 9 woningen van dit type allen gevestigd in Geins II. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. Deze parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 149 m²
– 5-kamer woning en mogelijkheid voor 6-kamers
– Bruynzeel keuken met inbouw apparatuur
– Badkamer met douche, wastafel en toilet
– 2 separate toiletten met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over 3 woonlagen
– Eigen entree vanaf de straat
– Geveltuin op de begane grond op het westen
– Achtertuin van 33 m² op het oosten
– Meergeneratiewoning mogelijk als meerwerkoptie
– Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
– Genoemde koopsommen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Deze eengezinswoningen maken onderdeel uit van Geins, welke bestaat uit 134 appartementen en eengezinswoningen.

Type Nymphaea heeft een woonoppervlakte van circa 149 m² en is daarmee de ruimste woning van Geins. Het is een fantastische (multifunctionele) eengezinswoning met vrij uitzicht op water en groen aan de voorzijde en geen autoverkeer. Een ideale woning om wonen en werken te combineren of gezellig met de hele familie onder één dak wonen.

Samen de buurt maken in Gein!
Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein.

Alles dichtbij
Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

We verwachten in april 2024 te kunnen starten met de bouw. Circa twee jaar later kunnen de woningen worden bewoond.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.