Amsterdam – Type BSP 169

De online verkoop van Oeverzone fase 3 is inmiddels gesloten. Via de projectwebsite is het nog mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat.

OEVERZONE FASE 3

Het project Oeverzone ligt in De Bongerd in Amsterdam Noord. Er is veel keuze uit verschillende type appartementen, penthouses en stadswoningen. En de omgeving is prachtig: met uitzicht op water en groen en veel frisse lucht. Een heerlijke omgeving om veel buiten te zijn.

RUIME KEUZE AAN PRETTIGE WONINGEN

Oeverzone fase 3 biedt 58 appartementen, 4 penthouses in twee gebouwen en 14 fijne stadswoningen, alle ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau NWa. De appartementen variëren in een oppervlakte van circa 60 m² tot circa 115 m². Op ieder appartementengebouw zijn er twee riante penthouses met een woonoppervlakte van circa 130 m² en 150 m² met een royaal dakterras. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 140 m². Keuze genoeg, of je nu met zijn tweeën bent, single of met een jong gezin. De stadswoningen zijn dicht bij het water. De appartementen hebben zicht op de groene omgeving en/of het water.

DE BONGERD: EEN MODERN TUINDORP

De Bongerd is een nieuwe woonwijk aan het Zijkanaal I in Amsterdam Noord. Een aantal buurtjes wordt al bewoond, andere zijn in ontwikkeling. De verschillende buurten hebben eigen kwaliteiten, maar allemaal hebben ze een intieme sfeer en kleine woonstraten. Zo is De Bongerd een modern tuindorp. Er komen in totaal 1300 woningen en verschillende voorzieningen. Een brede school (IKC) en een supermarkt zijn er al.

MOOIE APPARTEMENTEN

De appartementen komen in twee gebouwen op een prachtige locatie die grenst aan Zijkanaal I van het IJ. Alle appartementen hebben geweldig uitzicht, of over het water of over het omringende groen. Ze hebben een ruime woonkamer met een mooie heldere lichtinval. Vanuit je woonkamer stap je zo op je balkon. De keuken kun je helemaal zelf kiezen. Hou je van klassiek of modern? Leef je uit. Bij Homestudio’s kun je een leefsfeer uitkiezen die bij je past. Lekker makkelijk, zo ben je snel klaar met de inrichting van je appartement. In de uitgebreide showroom van Homestudio’s doe je veel inspiratie op. Hou je van beweging? Dan neem je de trap. Maar er is uiteraard ook een lift.

– Circa 53 m² tot circa 129 m²
– 2-, 3- en 4-kamerappartementen
– Gasloos, aangesloten op stadswarmte
– EPC is 0,2 lager dan de landelijke norm
– Badkamer met douche en wastafel
– Opties voor sanitair en tegelwerk
– Berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Halfverdiepte, afgesloten parkeergarage met 26 toegewezen parkeerplaatsen
– Toegang parkeren via hellingbaan met schuifhek op afstand bedienbaar
– Pv-panelen op (garage)dak

LUXUEUZE PENTHOUSES

Bovenop de appartementengebouwen komen vier penthouses, op ieder gebouw twee. Een royale woonruimte van circa 130 m² tot 150 m² met een riant dakterras. Buiten zitten op je dakterras is een feest, want je hebt fenomenaal uitzicht over stad en land. En heerlijk de hele dag genieten van de zon. De keuken kun je helemaal naar eigen wens inrichten. Een grote ruimte inrichten vindt niet iedereen eenvoudig. Voor inspiratie kun je naar de uitgebreide showroom van Homestudio’s gaan. Hier kies je een leefsfeer naar je eigen smaak. Lekker makkelijk, en zo ben je snel klaar met de inrichting van je appartement.

– Circa 130 m² en 150 m²
– Ruim dakterras
– Gasloos, aangesloten op stadswarmte
– EPC is 0,2, lager dan de landelijke norm
– Badkamer met douche, wastafel en thermostatische mengkraan
– Vele opties voor sanitair en tegelwerk
– Berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Halfverdiepte, afgesloten parkeergarage met 26 toegewezen parkeerplaatsen
– Toegang parkeren via hellingbaan met schuifhek op afstand bedienbaar
– PV-panelen op dak

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.