Amsterdam – Penthouse 94

Omschrijving

Dit royale 2-laagse penthouse op de 9e en 10e verdieping is hét pareltje van het stoere woongebouw Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien een inpandige privélift. Het appartement heeft een riante woonoppervlakte van zo’n 142 m2, met 3 slaapkamers, 2 badkamers én 2 riante dakterrassen op het westen en oosten. Bovendien woon je hier in MO*town natuurlijk echt dicht bij álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Privélift

Dit penthouse heeft één entree op de 9e verdieping, in een gang direct naast het trappenhuis. In de hal vind je het toilet én een slaapkamer met eigen badkamer. Ideaal voor logees. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de 2e woonlaag. Deze is bovendien direct te bereiken met de privélift vanaf de begane grond óf vanuit de parkeerkelder! De living is heerlijk licht dankzij ramen op het oosten, zuiden én westen. Op zowel het oosten als het westen heb je bovendien een dakterras over de gehele lengte van de woning.

Inloopkast?

Via de hal kun je naar de overige vertrekken van dit luxe penthouse; het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers. Een daarvan is voorzien van een halfopen ruimte die je kunt inrichten als inloopkast. De wasmachine en droger kun je kwijt in een afgesloten berging in de woonkamer. Dit duurzame penthouse is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.