Amsterdam – Penthouse 91

Omschrijving

Wat een heerlijk ruim appartement, dit 2-laagse penthouse op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien een groot dakterras op het noordwesten. Het appartement heeft een ruime woonoppervlakte van zo’n 104 m2, met een royale woonkamer/keuken op de 1e woonlaag. Heerlijk wonen in MO*town te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Riante living met dakterras

Dit penthouse heeft de entree op de 9e verdieping, waar je binnenkomt in een kleine hal met toilet. De glasdeur biedt direct toegang tot de ruime woonkamer, die in halfopen verbinding staat met de (ruimte voor de) keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij raampartijen op het westen én een deur naar het grote dakterras. In het keukengedeelte heb je bovendien 2 draai/kiepramen naar de galerij. Ook kun je in de keuken je wasmachine/droger kwijt.

Duurzaam wonen

In de woonkamer is een open trap naar de 2e woonlaag. Hier is een lange hal met toegang tot de badkamer, met 2e toilet, een technische ruimte en de 3 slaapkamers. Deze hebben allemaal hoge ramen met Franse balkons, waarvan de hekwerken op het oosten zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Verder is dit duurzame penthouse volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.