Amsterdam – Penthouse 90

Omschrijving

Wat een heerlijk appartement, dit 2-laagse penthouse op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien heerlijke buitenruimtes. Het appartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 71 m2, verdeeld over 2 woonlagen, met groot dakterras op het noordwesten én een balkon op het zuiden. Heerlijk wonen in MO*town te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Ramen op het zuiden en westen

Dit penthouse heeft de entree op de 9e verdieping, waar je binnenkomt in een kleine hal met toilet. De glasdeur biedt direct toegang tot de ruime woonkamer, met halfopen verbinding naar de (ruimte voor de) keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij raampartijen op het westen én een deur naar het heerlijke dakterras. Vanuit het keukengedeelte kun je bovendien naar het 2e balkon, gericht op het zuiden. Bij de aansluitingen voor de keuken is ook gedacht aan de wasmachine/droger.

Duurzaam wonen

Via de open trap in de woonkamer kom je in de slaapkamer op de 2e woonlaag. Hier is ook de badkamer. Grote draai/kiepramen op het westen, voorzien van Frans balkon met glasbalustrade, zorgen hier voor veel licht. Op deze woonlaag heb je verder nog een studeer/werkkamer, met tot slot een afgesloten berging. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.