Amsterdam – Penthouse 89

Omschrijving

Dit 2-laagse penthouse is een van de pareltjes van MO*town Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met woonlagen op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw, met bovendien een riant dakterras op het westen. Met een woonoppervlakte van 79 m2 en 2 slaapkamers is dit een heerlijk ruim appartement. En dát te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Ramen op het zuiden en westen

Dit 2-laagse penthouse heeft de entree op de 9e verdieping, aan het einde van de open galerij. In de ruime hal vind je het toilet en ruimte genoeg voor een garderobe. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de woonverdieping. Hier is een glazen deur naar de woonkamer, met raampartijen op het zuiden en westen. Hier biedt een deur toegang tot het riante dakterras van zo’n 23 m2. In het midden van het woongedeelte vind je de (aansluitingen voor de) open keuken, met daarachter een afgesloten berging. Hier kun je de wasmachine/droger kwijt.

Duurzaam wonen

In de hal vind je verder deuren naar de badkamer, met 2e toilet, en de 2 ruime slaapkamers met grote ramen op het oosten. Laat de gordijnen lekker open en laat je ’s ochtends wekken door de opgaande zon! Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen op het oosten en zuiden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.