Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Parkvilla 7 32

NU IN DE VERKOOP

PARKVILLA 7
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt.

WELKOM IN DE PARKACHTIGE ZUIDBUURT
Welkom in de parkachtige Zuidbuurt. De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Kom mee en ontdek het glooiende landschap en de verassende Parkvilla’s. In totaal komen in de Zuidbuurt 16 Parkvilla’s, Kindercampus Mokum met kinderopvang en basisschool, een middelbare school en een sporthal. De Parkvilla’s staan vrij in het openbare, parkachtige gebied van de Zuidbuurt. Geen enkele Parkvilla is hetzelfde en vormen gezamenlijk een familie door het gebruik van een beperkt kleurenpalet en een kubistische massaopbouw. In het park en op de gevels kun je veel groen verwachten. Meer dan 10% van de gevels van de Parkvilla’s bestaat straks uit een groene gevel.

LANDSCHAP IN DE ZUIDBUURT
De Zuidbuurt is een parkachtige wijk met wandelpaden en verschillende verblijfsplekken in het groen. De buurt wordt volledig autoluw. Vanaf veel plekken tussen het groen is zicht op het water. Het centrale hart van de Zuidbuurt wordt de ontmoetingsplek voor de buurt. Daar komt, nabij de basisschool, een speelplaats die geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. De Zuidbuurt is een plek waar jong en oud geniet van rust en ruimte in het groen.

WONINGAANBOD
Er worden ongeveer 14 woningen gebouwd in Parkvilla 7, bestaande uit 12 appartementen en 2 penthouses.

AUTOLUW
De parkachtige Zuidbuurt wordt volledig autoluw. Er komt een ondergrondse parkeergarage onder Parkvilla 1, 2, 4 en 5. Deze parkeergarage biedt stallingsplaatsen die optioneel worden aangeboden. Daarnaast wordt deelmobiliteit aangeboden voor toekomstige bewoners. Vanuit de parkeergarage loop je via de voetgangerstoegang gemakkelijk de Zuidbuurt in, en bereik je gemakkelijk je woning.

PARKVILLA 7
Parkvilla 7 is op een mooie locatie in het park gelegen, midden in het groen. Deze villa is voor het luxe woongeluk, met appartementen van het hoogste afwerkniveau. Parkvilla 7 huisvest 14 luxe appartementen. De appartementen hebben woonoppervlakten van 85 tot 140 m2. Elk appartement heeft een grote, eigen buitenruimte met een gunstige oriëntatie op de zon. Elk appartement heeft een eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
Parkvilla 7 bestaat in totaal uit vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich, naast een ruimte entree met lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging, drie appartementen. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich eveneens drie appartementen. Op de 4e en hoogste verdieping zijn twee penthouses met grote dakterrassen. Parkvilla 7 is ontworpen door Marcel Lok Architecten. De gevel krijgt een alzijdig karakter met als eye catcher de prachtige veranda’s over de volle breedte van de gevels. Dit geeft een vriendelijke uitstraling en biedt optimaal woongenot voor de toekomstige bewoners van deze parkvilla.

WANNEER INTREKKEN?
De bouw van deze woningen zal mogelijk nog in 2023 starten (prognose).

PRIJZEN
Heb je interesse in een woning in Elzenhagen? Als eerste koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. De genoemde vanaf circa prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op de leencapaciteit. Een financieel adviseur kan je hier meer over vertellen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar.