Amsterdam – M 1307

Woningtype Myosotis (M), 3-kamer appartement

Type Myosotis heeft een woonoppervlakte van circa 70 m². Het is een fraai en compact 3-kamerappartement. Dit type vind je in Geins I op verschillende verdiepingen (1e t/m 3e verdieping). De woning wordt aangeboden met KoopStart.

Dit type heeft een mooie woonkamer met open keuken. Vanaf de keuken loop je in één rechte lijn naar het balkon waar je lekker kunt proosten of een hapje kunt eten. Vanuit de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers met mooi lichtinval, de badkamer, de aparte toilet en de berging. De woning op de 1e verdieping heeft via de gemeenschappelijke hal directe toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Deze is ook voor alle bewoners op de andere verdiepingen van Geins I gewoon toegankelijk via de galerij.

In totaal zijn er 3 woningen van dit type verdeeld over Geins I. Parkeren van auto, scooter en fiets is mogelijk in de overdekte stallingsgarage onder de binnentuinen. De parkeerplaatsen voor auto en scooter worden los verkocht.

Kenmerken
– Woonoppervlakte van circa 70 m²
– 3-kamer appartement
– Badkamer met douche, wastafel
– Separaat toilet met fonteintje
– Inpandige berging
– Verdeeld over de 1e t/m 3e verdieping
– Entree via de gemeenschappelijke hal
– Balkon van circa 5 m² gericht op het oosten-

KoopStart regeling van toepassing met korting op de marktwaarde

Koopsomindicatie € 355.000 op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht

Getoonde impressies en beschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen;
Genoemde koopsomindicatie is een ‘Vanaf’-prijsindicatie; de definitieve koopsommen, met een maximaal verschil van 2%, worden vóór start verkoop vastgesteld.