Amsterdam – Lutonhof 120

Met een Energielabel A++(++) en ‘gasloos’ wonen willen we allemaal; maar Je wenst er niet al te lang op te willen wachten? Dan is dit je unieke kans!
Een geheel nieuw hoekappartement van 40 m2 met terras van circa 10 m2 beschikbaar in een modern bruisend stadsdeel Sloterdijk in Amsterdam West, op loopafstand van NS station Sloterdijk.
Een nieuwe woonwijk met geweldig groene (fiets) verbindingen naar binnenstad of zelfs het strand van Bloemendaal aan Zee.

In het nieuw te realiseren Motown track 6 (oplevering staat gepland in eerste kwartaal van 2024) staat ‘hèt leven’ centraal. Het appartement voldoet aan alle huidige gemakken in het kader van duurzaamheid. Lekker met de buren een borrel doen gaat makkelijk op het gezamenlijk dakterras of in het sfeervolle binnenhofje. De deelauto’s in de onderliggende kelder bieden volop flexibiliteit. En door de ligging naast het station Sloterdijk, ben je zo op Schiphol, of Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht. En met de metro, bus, tram, fiets of zelfs te voet, ligt de Amsterdamse binnenstad binnen bereik.

In Sloterdijk City is een grote transitie gaande. Kantoren maken plaats voor fijn wonen met veel aandacht voor groen in de wijk. Ook bij Motown is veel aandacht voor het verticale groen aan de gevels; bijvoorbeeld door vaste plantenbakken als afscheiding van het terras. Voor wandelaars en fietsers zijn brede paden / stroken aanwezig. De horeca is al up and running, met bijvoorbeeld Wattshub en Brett.

Dit hoekappartement geeft je alle privacy. Achter de voordeur zit een hal. Daarachter tref je een gang met een directe toegang tot het slaapgedeelte met badkamer en apart toilet. Aan het einde van de gang loop je de lichte / zonnige woonkamer in. Daarnaast heb je een berging met installaties en de mogelijkheid voor plaatsing van wasmachine en -droger. De woonkamer is leuk opgezet met keuken op de langste wand en 2 openslaande deuren naar het ruime terras van maar liefst
circa 10 m² met de heerlijke avondzon.

VVE
De VVE bestaat maar deze is in praktische zin nog niet actief opgericht. Een indicatie van de nog door de VVE te besluiten servicekosten is € 2,50 per m2 per maand. Het beheer wordt het eerste jaar na oplevering verzorgd door NeWoMij.

Erfpacht
– de voorwaarden van 2016 inzake eeuwigdurende erfpacht
– jaarlijkse (te indexeren) canon is per 2023 € 1.167,48
– eerste rechtstreekse canonbetaling aan de gemeente is per 1 januari 2024
– eeuwigdurend afkopen is mogelijk, vraag de makelaar naar de mogelijkheden
(de afkoopsom hiervoor bedraagt circa € 48.000,=)

Bijzonderheden;
– de verkoopprijs is op basis van een Bieden vanaf procedure
– Nieuw in aanbouw met een geplande oplevering voor eerste kwartaal 2024;
– Woningborg-Garantie is van toepassing;
– De woning is voorzien van sanitair en tegelwerk; Zelf dien je nog te zorgen voor de keuken, vloer en wandafwerking;
– Het eventuele voordeel van de overdrachtsbelasting komt ten goede aan verkoper;
– Levering in overleg, bij voorkeur spoedig.
– Notariskeuze verkoper; notariskantoor Brummelhuis