Amsterdam – Heathrowstraat 356

Ben je op zoek naar luxe en comfortabel wonen op grote hoogte? Dan is dit appartement op de 16e verdieping aan de Heatrowstraat 356 echt iets voor jou! Met een oppervlakte van maar liefst 122 m2 biedt dit appartement voldoende ruimte 2voor al jouw wensen.

Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is dat het meer dan compleet wordt afgebouwd. Denk hierbij aan stompe binnendeuren, een uitgebreid elektrapakket en de voorbereiding voor een kookeiland. Daarnaast wordt het appartement opgeleverd inclusief fraai sanitair- en tegelwerk en een separate berging. Het enige wat je nog zelf hoeft toe te voegen is een keuken, zodat je deze volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

En wil je jouw auto veilig en droog kunnen parkeren? Dan is er de mogelijkheid om een parkeerplaats in de parkeerkelder erbij te kopen. Zo heb je altijd een plekje voor de deur, zonder gedoe met parkeren op straat.

Kortom, met dit appartement op de 16e verdieping aan de Heatrowstraat 356 geniet je niet alleen van een prachtig uitzicht, maar ook van alle luxe en comfort die je maar kunt wensen. Twijfel niet langer en kom snel een kijkje nemen!

Bekijk het koopwoningaanbod op www.floating-gardens.nl
Ontdek wonen in Uptown Sloterdijk op www.uptownsloterdijk.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.