Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam – Heathrowstraat 252

Ben je op zoek naar een ruime en goed onderhouden woning in een rustige en groene omgeving? Zoek dan niet verder! Deze prachtige woning aan de Heathrowstraat 252 biedt alles wat je zoekt en meer. Met een woonoppervlakte van maar liefst 90 m2 is er genoeg ruimte.

De woning beschikt over een lichte en gezellige woonkamer, een naar eigen smaak in te richten keuken, twee ruime slaapkamers en een nette badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een zonnig balkon waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de zon.

De ligging van de woning is ideaal. In de omgeving zijn diverse winkels, scholen en openbaar vervoersmogelijkheden. Daarnaast ben je binnen no-time in het groene en waterrijke recreatiegebied.

Wat dit appartement extra bijzonder maakt, is dat het meer dan compleet wordt afgebouwd. Denk hierbij aan stompe binnendeuren, een uitgebreid elektrapakket en de voorbereiding voor een kookeiland. Daarnaast wordt het appartement opgeleverd inclusief fraai sanitair- en tegelwerk en een separate berging. Het enige wat je nog zelf hoeft toe te voegen is een keuken, zodat je deze volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

En wil je jouw auto veilig en droog kunnen parkeren? Dan is er de mogelijkheid om een parkeerplaats in de parkeerkelder erbij te kopen. Zo heb je altijd een plekje voor de deur, zonder gedoe met parkeren op straat.

Kortom, deze woning aan de Heathrowstraat 252 is de ideale plek om te wonen!

www.floating-gardens.nl
Ontdek wonen in Uptown Sloterdijk op www.uptownsloterdijk.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.