Amsterdam – Heathrowstraat 234

Een appartement waar je zo in de stad bent, snel op het strand en direct op het station?
Dit appartement heeft bovendien prachtig uitzicht!
Gelegen op de 6e verdieping, biedt dit ruime appartement van 90 m2 met 2 slaapkamers alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

De open woonkamer en keuken zijn licht en ruim opgezet, waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen en koken. Geniet van het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het balkon, terwijl je tot rust komt na een lange dag.

De twee slaapkamers zijn beide groot genoeg voor een tweepersoonsbed en bieden voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en voorzien van een douche, ideaal voor een verfrissende start van de dag.

Dit appartement is perfect gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en restaurants. Ook ben je binnen no-time in het bruisende stadscentrum. Kortom, dit is jouw kans om te wonen op een geweldige locatie in een prachtig appartement. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis!

Het appartement wordt 14 maart 2024 opgeleverd, onderdeel van project Floating Garden. Oftewel hagelnieuw voor jou in gebruik te nemen.

www.floating-gardens.nl
Ontdek wonen in Uptown Sloterdijk op www.uptownsloterdijk.nl

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.