Amsterdam – Dubbellaagse woning 78

Omschrijving

Bouwnummer 078 is een ruime 2-laagse woning op hoogte, mét bovendien 2 balkons op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier in een comfortabel nieuwbouwhuis van zo’n 85 m2, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in een bruisende nieuwe stadswijk. Wat wil je nog meer?

Woonkamer op het westen

Deze dubbellaagse woning heeft de entree op de 7e verdieping. In de ruime hal vind je het toilet en ruimte genoeg voor een garderobe. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de woonverdieping. Hier is een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken, gericht op het westen. Hier heb je veel lichtinval dankzij grote raampartijen aan deze kant én een deur naar het balkon op het zuiden. Het plafond op de 8e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Aan de voorzijde van de woonkamer is een afgesloten berging/technische ruimte, waarin je de wasmachine kwijt kunt.

Van alle gemakken voorzien

In de hal vind je verder nog een toilet en de badkamer en tenslotte de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is riant en heeft veel ramen op het oosten en bovendien een deur naar het 2e zonnige balkon. Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Tot slot zijn de ramen op het westen voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.