Amsterdam – Dubbellaagse woning 75

Omschrijving

Bouwnummer 075 is een ruime 2-laagse woning op hoogte, mét bovendien 2 heerlijke buitenruimtes; een groot dakterras op het westen én een balkon op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier in een comfortabel nieuwbouwhuis van zo’n 91 m2, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in een bruisende nieuwe stadswijk. Wat wil je nog meer?

Woonkamer op het westen

Deze dubbellaagse woning heeft de entree aan de open galerij, waar je binnenkomt in de ruime hal. Hier vind je het toilet en een ruime berging. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de woonverdieping. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer is gericht op het westen en heeft in het midden (aansluitingen voor) de open keuken én deuren naar het riante dakterras, over de gehele lengte van de woning. Bovendien heb je aan de voorzijde ramen én een balkon op het zuiden.

Van alle gemakken voorzien

In de hal vind je de badkamer met toilet, de techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine/droger en 2 slaapkamers, waarvan 1 op het zuiden. Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Tot slot zijn de Franse balkons op het zuiden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.