Amsterdam – Dubbellaagse woning 74

Omschrijving

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een balkon op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze leuke maisonnette, met een woonoppervlakte van 88 m2 en 3 slaapkamers, op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier comfortabel, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft het complete woonprogramma verdeeld over 2 woonlagen. Via de open galerij op de 7e verdieping kom je binnen in de hal. Hier vind je het toilet en de techniekruimte met daarin de aansluitingen voor de wasmachine. Door een glazen deur betreed je het heerlijk lichte woongedeelte met (aansluitingen voor de) open keuken en de woonkamer gericht op het zuiden. Hier heb je hoge ramen – met Frans balkon – en een deur die toegang biedt tot het balkon.

Drie slaapkamers

Via de open trap bij de keuken kom je boven in de hal van de 2e woonlaag. Hier vind je de badkamer met 2e toilet, een woningbrede slaapkamer op het noorden en 2 slaapkamers op het zuiden. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk voor enkele draai/kiepramen op het oosten en zuiden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.