Amsterdam – Dubbellaagse woning 61

Omschrijving

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een heerlijk balkon op het westen! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze ruime maisonnette, met een woonoppervlakte van 127 m2 en 3 slaapkamers, op de 5e en 6e verdieping van Track 8. Je woont hier comfortabel, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft het complete woonprogramma verdeeld over 2 woonlagen. Via de open galerij op de 5e verdieping kom je binnen in de hal. Hier vind je het toilet, de trap naar boven en door de glasdeur rechtdoor betreed je het royale woongedeelte. Met de woonkamer op het westen. Hier zorgen grote raampartijen en de deur naar het balkon voor lekker veel lichtinval. Aan de andere kant zijn de aansluitingen voor de open keuken, op het oosten, met draai/kiepramen aan de galerij.

Drie slaapkamers

Via de trap kom je boven in de hal van de 2e verdieping. Hier vind je de badkamer met 2e toilet, en 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 op het westen. Een van de slaapkamers heeft een schuifdeur naar een ruime berging, waar je de wasmachine kwijt kunt. Het plafond op de 6e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Ook is het hekwerk voor enkele draai/kiepramen voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.