Amsterdam – Dubbellaagse woning 60

Omschrijving

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een heerlijk balkon op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette op de 5e en 6e verdieping van Track 8. Je woont hier in een comfortabel nieuwbouwhuis met zo’n 100 m2 aan woonoppervlakte, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft de entree aan de open galerij, waar je binnenkomt in de ruime hal met ruimte voor de garderobe. Hier is ook het toilet en de trap naar boven. Hier kom je binnen in het midden van een riante leefruimte met de woonkamer, met balkon op het zuiden. Grote raampartijen, voorzien van Franse balkons, op het zuiden en westen zorgen hier voor veel lichtinval. Aan de andere kant van de trap zijn de aansluitingen voor de open woonkeuken, met mogelijkheid voor een kookeiland. Hier biedt een glasdeur toegang tot de hal.

Gelijkvloers wonen

In de hal vind je de deur naar de badkamer met 2e toilet, de techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine, en de 2 ruime slaapkamers, met Frans balkon op het westen. Het plafond op de 6e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.