Amsterdam – Bouwnummer 53

DE BOUW IS GESTART!

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen.

Amsterdam VERTICAL bestaat uit ca. 168 koopwoningen en is één van de pioniers in de vele ontwikkelingen in Sloterdijk-Centrum. De bouw van VERTICAL zal beginnen met de garage en VERTICAL East, dit is de hoge toren bestaande uit 112 woningen, de Shared Living Space en de commerciële ruimte

VERTICAL biedt woningen die uniek zijn voor Amsterdam; met diverse typen appartementen en maisonnettes; woningen met een verticale tuin.

De prijzen van de woningen starten vanaf circa € 436.635,00 v.o.n. incl. eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De woonoppervlaktes variëren van ca. 65 tot ruim 200 m2. De bouw van Amsterdam Vertical is inmiddels gestart. Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid en de bijbehorende prijzen? Neem dan contact op met ons via 020-4357040 of bekijk de woningfinder op de projectsite.

Wonen in een verticale tuin – een nieuw perspectief op Amsterdam Sloterdijk.

VERKOOPDOCUMENTATIE
Alle informatie is online beschikbaar! Op de downloadpagina van de projectsite vind je o.a. de brochure, prijslijst, het uitvoeringsniveau van de woningen, de technische omschrijving en de verkooptekeningen.

De 9 bijzondere principes van VERTICAL

1. Volgende generatie duurzaam wonen
VERTICAL is default duurzaam. Wij voegen daad bij woord. Het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en tuinen bieden ruimte voor flora en fauna en natuurlijk voor jezelf. Je hoeft het gebouw zelf alleen nog maar slim te gebruiken.

2. Lage energiebehoefte: een eigen warmte-/koudeopslag (WKO), zonnepanelen en werkt met een vernieuwend installatieconcept.

3. Shared mobility: VERTICAL levert in samenwerking met een exploitant een aantal elektrische auto’s in de garage en voorzieningen ten behoeve van fietsen die deels met zelf opgewekte stroom worden opgeladen.

4. Landschap doortrekken; Door de diversiteit van het Brettenlandschap gelaagd door te trekken in de gevels en daktuinen van het gebouw vergroten we de fijnmazige diversiteit in nestelgelegenheid en voedselaanbod voor vogels en insecten. We brengen de natuur zo naar de stad.

5. Water (her)gebruiken; Er worden groendaken aangelegd, met daaronder extra buffercapaciteit voor regenwater. Regenwater wordt op de hoogste daken en onder de beplanting opgevangen en gebruikt voor irrigatie van de beplanting. Regenwater wordt via de geveltuinen naar beneden gevoerd.

6. Vijf Nederlandse architecten, één ontwerp
Het ontwerp van VERTICAL is een hoogstandje van Nederlandse bodem te noemen. De designs van vijf verschillende architecten reageren op elkaar en vormen een afwisselend en harmonieus ensemble. De organische samenhang tussen de blokken, versterkt het gevoel van gemeenschap.

7. Ontdek de metropolitane sfeer
Sloterdijk voelt ver weg, maar is dichterbij dan je denkt. Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Komende jaren worden er zo’n 1.500 nieuwe woningen toegevoegd. VERTICAL trapt af.

8. Deel faciliteiten en mobiliteit
VERTICAL is een plek waar je thuiskomt. Met naast je eigen huis een aantal vaste basiswaarden zoals een bar/restaurant, een gym en werkruimte. Wij snappen dat je in de stad ‘on demand’ van meer gemakken voorzien wilt worden. Daarom biedt VERTICAL faciliteiten die met andere bewoners, ondernemers uit de buurt of logees worden gedeeld.

9. Wonen en werken gaan hand in hand
Het kantoor is niet meer de enige plek om te werken. Ook je huis moet een aangename werkplek zijn. Een aantal van de woningen in VERTICAL is uitermate geschikt om comfortabel te werken vanuit huis. Zo hebben veel appartementen een aparte werkkamer en bestaat de mogelijkheid om flexplekken te creëren op de zesde laag van VERTICAL East. Daarnaast geven we samen met creatieve ondernemers invulling aan de commerciële plint van het gebouw. Misschien iets voor jou?

Timeline
Bouw is gestart en de prognose eerste oplevering is circa tweede helft 2022.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.