Amsterdam – Bouwnummer 124

Radarweg 288 1043 NV Amsterdam
Vertical-East, Bouwnummer 124

Unieke kans! Een Nieuwbouwwoning zonder wachttijd !!

Dit mooie XL appartement van 128m² is gelegen op de vierde etage aan de Zuid-Westzijde van het gebouw VERTICAL East. Laag bij de grond geeft dit appartement je echt dat stadse gevoel. Je betreedt de woning op de tweede verdieping en komt binnen in de ruime entreehal aangrenzend aan een separaat toilet, badkamer en drie bergingen. De badkamer is voorzien van een aparte douche, ligbad, toilet en wastafel. Het appartement heeft drie slaapkamers (ca. 18 m2 / 10 m2 / en 8m2). Kom heerlijk thuis in je ruime living van ca. 50m2 met open keuken.
Dit appartement wordt volgens de huidige normen (voorlopig) energielabel A++ toegekend.

Behorende tot het prachtige nieuwbouwproject Vertical (een van de nieuwste ontwikkelingen in het gebied Amsterdam Sloterdijk), met zijn 168 woningen, een parkeergarage en een commerciële ruimte. De toren Vertical East, waar de eerste 112 woningen gecreëerd worden is opgeleverd.

Neem nu contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging van dit prachtige appartement!

Het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en daktuinen zorgen dat het gebouw minder snel opwarmt. Je woont straks in één van de duurzaamste woongebouwen in Nederland. Het gebouw heeft (voorlopig) het energielabel A gekregen.

Amsterdam Sloterdijk is nog relatief onontdekt. Het heeft een rauwe, metropolitane sfeer. Het is een plek waar nu nog bedrijvigheid en beton samen komen. Een echte urban playground met BRET, de Tuin van BRET, Ven Amsterdam, Train Lodge en natuurlijk VERTICAL als pioniers van het toekomstige Sloterdijk-Centrum. De ligging ten opzichte van de ring, maar ook station Amsterdam Sloterdijk voor het reizen per trein, bus, tram en metro is uitstekend te noemen. Het gebied rond station Amsterdam Sloterdijk transformeert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied met zo’n 4.500 nieuwe woningen. Er is ook steeds meer te doen in en om Sloterdijk. In de verschillende nieuwe ontwikkelingen rondom VERTICAL worden ook diverse commerciële voorzieningen opgenomen met o.a. horeca en winkels.

Kenmerken:
– Appartement op de tweede verdieping
– Drie slaapkamers van ca. 18m2 / 10 m2 en 8m2
– Woonkamer van ca. 50m2
– 2 x Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en tegelwerk, toilet
– Balkon / loggia (4 m2) gelegen op het Westen en 1 x loggia op het Noorden van 3m2
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak
– Appartement te koop voor €759.388,= op basis van jaarlijkse indexcanon (€1.048,=)
– Afkoopsom voor eeuwigdurende afgekochte erfpacht in 2023 € 43.864,=
– Parkeerplaats €38.306,- op basis van jaarlijkse indexcanon (48,=) Eeuwig durende afkoop: € 2.004,=

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.