Amsterdam – Appartement XXL 9

Omschrijving

Dit XXL-appartement in het stoere Track 8 is een riante woning van circa 132 m2, met een speelse indeling, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Bovendien woon je hier op een ideale locatie; in het hart van de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk en tegelijk in een sfeervol woongebouw met veel groen en de intieme sfeer van een buurtschap. Bouwnummer 009 bevindt zich op de 1e verdieping, met de entree aan de kant van de binnenplaatsen aan de woonkamer een loggia op het zuiden. Iets voor jou? Kom binnen!

Speelse indeling

De indeling van dit royale appartement is ruimtelijk én speels dankzij de taps-toelopende plattegrond. Aan de kant van de voordeur – aan de galerij met uitzicht op de binnenplaats- is de woning smal, aan de zuidgevel maar liefst ruim 10 meter breed. Aan deze kant is de hoofdslaapkamer mét eigen badkamer en open verbinding naar het woongedeelte. Deze riante leefruimte met (aansluitingen voor de) open keuken heeft een knusse kamer en suite én een deur naar de loggia op het zuiden.

Alles gelijkvloers

Ook in dit riante nieuwbouwappartement geniet je van de voordelen van gelijkvloers wonen. De hal biedt toegang tot de 2e slaapkamer, de badkamer, het toilet en een technische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Bovendien is dit duurzame XXL-appartement natuurlijk volledig gasloos en uitgerust met onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. De Franse balkons voor de hoge draai-/kiepramen op het zuiden zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.