Amsterdam – Appartement XXL 69

Omschrijving

Wauw, niet alleen dit appartement op de 6e verdieping van Track 8 is XXL, maar wat dacht je van het dakterras?! Een buitenruimte op het westen van maar liefst zo’n 30 m2. Alleen dáárom is deze woning al fantastisch. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement met 3 slaapkamers, dat uiteraard van alle gemakken is voorzien. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Woonkamer op het westen

Via de open galerij betreed je de ruime hal van het appartement. Deze biedt toegang tot alle vertrekken. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer is gericht op het westen en heeft in het midden (aansluitingen voor) de open keuken én deuren naar het riante dakterras, over de gehele lengte van de woning. Bovendien heb je aan de voorzijde ook nog draai/kiepramen op het zuiden, voorzien van Frans balkon met geïntegreerde zonnepanelen.

Van alle gemakken voorzien

Het appartement heeft een ruime badkamer, een separaat toilet, een berging waarin je ook de wasmachine/droger kwijt kunt en tot slot 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt op het zuiden, de kleinste slaapkamer aan de kant van het dakterras. Uiteraard is ook dit appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.