Amsterdam – Appartement XXL 28

Omschrijving

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit royale 4-kamerappartement op de 3e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een duurzame woning van zo’n 91 m2 met 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer, en een ruime living met loggia op het oosten. Wil je meer weten?

Kom binnen!

De entree van dit appartement bevindt zich aan het einde van een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in een T-vormige hal, met aan het einde een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier is ruimte voor een kookeiland. Het woongedeelte is heerlijk licht dankzij vele raampartijen én een deur naar de loggia. Via deuren in de woonkamer kom je in een afgesloten berging, met aansluitingen voor de wasmachine, én de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van een eigen badkamer mét toilet.

Van alle gemakken voorzien

In de hal van de woning vind je nog een badkamer, met douche en wastafel, en daarnaast is een separaat toilet. De andere 2 slaapkamers liggen aan de zuidkant en zijn beide voorzien van hoge draai/kiepramen met Frans balkon, waarvan het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.