Amsterdam – Appartement XXL 23

Omschrijving

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit ruime XXL-appartement op de 2e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een woning van zo’n 96 m2 met 2 slaapkamers, een ruime living met raampartijen én een loggia op het westen. Wil je meer weten?

Kom binnen!

In dit duurzame appartement met standaard vloerverwarming geniet je van het comfort van nieuwbouw én natuurlijk van gelijkvloers wonen. Via de open galerij met uitzicht op een van de binnenplaatsen betreed je dit royale appartement op de 2e verdieping. Hier kom je binnen in een ruime hal, met veel ruimte voor de garderobe. Verder biedt de hal toegang tot de 2 slaapkamers (waarvan 1 met zicht op de loggia op het westen), de badkamer, het toilet, een technische ruimte én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Buitenruimte op het westen

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze ruimte heeft een oppervlakte van zo’n 44 m2 en lekker veel lichtinval dankzij raampartijen – met Franse balkons – én een loggia op het westen. Hier zit je aan het einde van de dag nog lekker in de avondzon. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos en onder andere voorzien van een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de buitenruimtes is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.