Amsterdam – Appartement XXL 12

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Op zoek naar een ruim appartement in een bruisende woonomgeving, op loopafstand van voorzieningen zoals openbaar vervoer en horeca? Dan zit je goed bij Mo*town Track 8! Kijk bijvoorbeeld naar dit ruime XXL-appartement op de 1e verdieping van het stoere woongebouw in de nieuwe stadswijk Sloterdijk. Een woning van zo’n 91 m2 met 2 slaapkamers en optie tot 3e, een ruime living met raampartijen op het westen én een dakterras met uitzicht op de binnenplaats. Wil je meer weten?

Kom binnen!

De entree bevindt zich in het trappenhuis, waar je direct de trap of de lift kunt nemen. Je komt binnen in een lange hal, met aan het einde de riante leefruimte. Een glazen deur hier zorgt voor een ruimtelijk effect. Ruimtelijk is het sowieso; het woongedeelte bestaat uit 2 ruimtes die in (half)open verbinding staan met elkaar, met een totale oppervlakte van ruim 50 m2. In het 1e gedeelte vind je de aansluitingen voor de keuken én een deur naar de inpandige berging waar je de wasmachine kwijt kunt. Het 2e gedeelte heeft openslaande deuren naar het dakterras.

Van alle gemakken voorzien

Vanuit de hal kun je naar de overige ruimtes van het appartement; het toilet en de badkamer, een techniekruimte en de beide slaapkamers. Tot slot geniet je hier natuurlijk van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming. Bovendien wordt dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere een gemeenschappelijke warmtepomp. Alle raampartijen op het westen zijn voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.