Amsterdam – Appartement XS 87

Omschrijving

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 8e verdieping van het stoere gebouw heeft een woonoppervlakte van zo’n 41 m2, met 1 slaapkamer en een heerlijk lichte woonkamer met groot dakterras op het oosten. Nieuwsgierig? Kom even binnen.

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift kunt nemen, betreed je een gezamenlijke gang, gedeeld met bouwnummer 086. Je komt binnen in de ruime hal van het gelijkvloerse appartement, die toegang biedt tot alle vertrekken. Allereerst de techniekruimte, de badkamer én de heerlijk ruime slaapkamer met Frans balkon op het zuiden. Via de glasdeur aan het einde van de hal kom je in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken.

Heerlijk lichte woonkamer

In het ruime woongedeelte valt direct de hoeveelheid licht op, dankzij grote raampartijen op het zuiden, met Frans balkon, en op het oosten. Hier geniet je ’s ochtends van de opgaande zon en zomers is het heerlijk vertoeven op het grote dakterras. Bij de aansluitingen voor de keuken is tevens gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot is dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen op het zuiden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.