Amsterdam – Appartement XS 86

Omschrijving

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 8e verdieping van het stoere gebouw heeft een woonoppervlakte van zo’n 47 m2, met 1 slaapkamer en een heerlijk lichte woonkamer met groot dakterras op het oosten. Nieuwsgierig? Kom even binnen.

Alles gelijkvloers

Vanuit het trappenhuis waar je de trap of lift kunt nemen, betreed je een gezamenlijke gang, gedeeld met bouwnummer 087. Je komt binnen in de ruime hal van het gelijkvloerse appartement. Hier vind je het toilet, de technische ruimte en de slaapkamer mét eigen toegang tot de badkamer. De slaapkamer heeft hoger raampartijen voorzien van Frans balkon, met glasbalustrade, op het noorden. Via de glasdeur aan het einde van de hal kom je in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken.

Heerlijk lichte woonkamer

In het ruime woongedeelte valt direct de hoeveelheid licht op. Door de grote raampartijen op het oosten zie je elke ochtend de zon opkomen en zomers is het heerlijk vertoeven op het grote dakterras aan deze kant. Bij de aansluitingen voor de keuken is tevens gedacht aan de wasmachine/droger. Tot slot is dit duurzame appartement volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.