Amsterdam – Appartement XS 68

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in het sfeervolle woongebouw van veel groen en een ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 6e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2, met 1 slaapkamer en een heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een kookeiland. Nieuwsgierig? Kom even binnen.

Woonkamer op het zuiden

Aan de open galerij op de 6e verdieping is de ingang van dit appartement. De L-vormige entreehal biedt aan het einde toegang tot het woongedeelte. Deze deur is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer is een praktische vierkante ruimte van zo’n 23 m2 met veel lichtinval dankzij hoge draai/kiepramen, met Frans balkon, op het zuiden. Ook vind je hier (aansluitingen voor) de open keuken, met ruimte voor een kookeiland. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

Via de hal kun je naar de slaapkamer en de badkamer, met wastafel en douche. Tevens vind je in de badkamer het toilet en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Het appartement is zeer duurzaam. Zo wordt het volledig gasloos opgeleverd en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.