Amsterdam – Appartement XS 67

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Dit 2-kamerappartement in Track 8 is een ideale woning als je graag woont in het hart van de nieuwe stadswijk Sloterdijk, waar je makkelijk een terrasje pakt of uiteten gaat. Tegelijk geniet je in dit stoere, sfeervolle woongebouw van veel groen en ongedwongen ontmoetingen met je buren. Dit appartement op de 6e verdieping heeft een woonoppervlakte van zo’n 44 m2 en bevindt zich op de hoek. Hierdoor geniet je van heerlijk veel lichtinval in de woonkamer.

Lekker veel licht

Dit hoekappartement heeft lekker veel raampartijen. Zo heeft de slaapkamer ramen met Frans balkon op het noorden en oosten. Het woongedeelte is heerlijk licht dankzij ramen op het oosten én het zuiden, ook allemaal voorzien van Franse balkons. De woonkamer is een praktische vierkante ruimte, met (aansluitingen voor de) open keuken. Hier kun je ook de wasmachine/droger kwijt. Dit compacte appartement biedt verder alles wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien

De hal biedt toegang tot de overige vertrekken van dit comfortabele appartement. Zoals een techniekruimte, de badkamer en de slaapkamer. Het toilet bevindt zich in de badkamer. De deur naar de woonkamer, aan het einde van de hal, is van glas. Dat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. Dit appartement is bijzonder duurzaam. Zo is het volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en gemeenschappelijke warmtepomp. Het hekwerk van de Franse balkons aan de oost- en zuidgevel is bovendien voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.